skip to Main Content

De korte EPT-training is bestemd voor medewerkers die orders verzamelen met behulp van een elektrische pallettruck. Deze truck kent enkele specifieke eigenschappen, die anders zijn dan die van een heftruck. Tijdens deze korte EPT-training leert u door theorie en praktijk hoe u dit voertuig op de juiste wijze inzet tijdens uw werkzaamheden.

Inhoud van de korte EPT-training | Elektrische Pallettruck

In minder dan één dag leert u tijdens de korte EPT-training hoe het voertuig moet gebruiken. Het is van belang dat u uw vaardigheid op de EPT traint, omdat dit bijdraagt aan een veilige werkomgeving. Ook de belading en stabiliteit komen tijdens de korte EPT-training aan de orde. Dit om het risico op persoonlijke ongelukken en materiële schade verder te verkleinen. Veel van de informatie is net wat anders dan bij de heftruck. De korte EPT-training gaat inhoudelijk in op:

  • Arbowet
  • Veiligheidsvoorschriften
  • Rijklaarcontrole
  • Bediening van de elektrische pallettruck
  • Praktijkvaardigheden

Cursusduur

De duur van de korte EPT-training komt overeen met zijn benaming. U volgt de cursus namelijk gedurende een halve dag.

Examen en certificaat EPT | Elektrische Pallettruck

De korte EPT-training wordt afgesloten met een interne toets door VTA Nederland dé expert Bedrijfsveiligheid. Bij goed gevolg ontvangt u een certificaat met een geldigheidsduur van vijf jaar.

Cursuslocatie

Bij VTA Nederland, in Duiven (regio Arnhem, Doesburg, Doetinchem, Winterswijk en Zevenaar). Komt u uit een ander deel van Nederland? Ook dan bereikt u ons gemakkelijk met onze directe ligging aan de A12. Kijk voor actuele trainingsdata en locaties in de cursusagenda. Op verzoek en bij voldoende ruimte en deelnemers kunnen wij de cursus ook incompany verzorgen.

Variantmogelijkheden

Van deze training kunnen wij ook een lightversie of maatwerkvariant aanbieden. Het is daarmee mogelijk om de cursus aan te passen aan uw wensen of mogelijkheden. Daarnaast bieden wij als expert op het gebied van trainingen en bedrijfsveiligheid verschillende gerelateerde cursussen. Wij bieden u onder andere de volgende mogelijkheden aan:

Neem contact met ons op want wij staan voor u klaar

U kunt bij ons vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor uw korte EPT-training. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze en ons brede aanbod. Daarnaast helpen wij u met het behalen van uw certificeringen. Zo kunt u door ons uw explosieveiligheidsdocument laten verzorgen. Vul daarom het contactformulier in. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 0263705068 en via info@VTA-nl.nl als u een e-mail wilt sturen.