skip to Main Content

Reachtruckcursussen

Leer uw reachtruck kennen tijdens onze cursus in Nederland. Op onze ruime trainingslocatie in Duiven bieden wij diverse eendaagse Reachtruckcursussen aan. U leert alles over uw reachtruck tijdens onze cursus in Nederland die van belang is om veilig te werken.

Ga aan de slag met een reachtruck tijdens onze cursus in Nederland

Wij bieden u verschillende varianten aan van deze cursus. Wij passen de training op de reachtruck en de inhoud van uw cursus in Nederland aan op basis van de variant die u nodig hebt. Zo kunt u deelnemen aan bijvoorbeeld een gesubsidieerde cursus. Ook als u de cursus volgt omdat deze meetelt voor uw code 95, bieden wij een geschikte variant aan. Daarnaast zijn er verschillende maatwerkmogelijkheden waarbij u kunt trainen op de reachtruck terwijl u onze cursus in Nederland volgt.

  1. SOOB|STL: er zijn branchespecifieke subsidies mogelijk via SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Transport en Logistiek. Wij vertellen u graag hoe u hiervan gebruikmaakt bij het volgen van de variant STL Veiligheidscertificaat Reachtruck (telt ook mee voor de Code 95).
  2. Code 95: volgt u de Reachtruckcursus of de opfriscursus (Verlenging) om uw (na)scholingsuren voor de Code 95 te behalen? Dan volstaat een basiscursus of herhalingscursus Reachtruck. U ontvangt een Veiligheidscertificaat Reachtruck van VTA Nederland.
  3. Maatwerk: u wilt veilig kunnen werken met de Reachtruck, maar hebt al enige kennis, of u hebt juist extra aandacht nodig. Dan verzorgen wij graag een training op maat, in uw tempo. U ontvangt een Veiligheidscertificaat Reachtruck van VTA Nederland.

Als u geïnteresseerd bent in onze reachtruckcursus, zijn onze trainingen op logistiek gebied wellicht ook relevant voor u. Ook kunnen wij u leren hoe u het beste lading kunt zekeren voor uw voertuig. Daarnaast hebben wij een breed aanbod van cursussen die meetellen voor uw code 95, zoals:

Maak gebruik van onze contactmogelijkheden

Als u de reachtruck beter wilt leren beheersen door middel van onze cursus in Nederland, kunt u op verschillende manieren contact met onze bedrijfsveiligheidsexperts opnemen. Schrijf u via onze cursusagenda bijvoorbeeld online in voor onze Reachtruckcursus (welke u kiest is willekeurig, maar wel op de door u gewenste dag). Wij nemen binnen twee dagen telefonisch contact met u op om de gewenste variant te bespreken. Daarna wordt uw inschrijving ingedeeld in de juiste rubriek en op het juiste niveau. Wist u dat wij ook uw explosieveiligheidsdocument kunnen opstellen? Uiteraard kunt ons bereiken door te bellen naar 0263705068 of door een e-mail te sturen naar info@VTA-nl.nl.