skip to Main Content

Trainingen van VTA Nederland

Om veilig te kunnen werken moet aan een aantal randvoorwaarden worden voldaan. Door de werkgever, maar ook door de werknemer. Certificering en scholing vormen daarbij een belangrijke factor. Als u kennis en vaardigheden op peil houdt met trainingen en (herhalings)cursussen van VTA Nederland, verhoogt u de kwaliteit én veiligheid binnen uw organisatie!

VTA Nederland: gecertificeerde cursussen en maatwerk

VTA Nederland verzorgt al meer dan 25 jaar toptrainingen op logistiek gebied, industriebreed. Of het nu gaat om een reguliere training, een Code 95-cursus, een variant of een maatwerkopleiding … wij helpen u uw organisatie veiliger te maken. Alle trainingen zijn compleet verzorgd, inclusief lesmateriaal, eventuele certificaten en examens (ADR).

Flexibel

Wij organiseren onze trainingen veelal maandelijks, maar we kunnen desgewenst een extra training plannen, vaak ook op korte termijn. Bovendien kunnen wij in veel gevallen een incompanytraining voor u verzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Trainingslocaties

Wij beschikken over twee centraal gelegen opleidingscentra:

  • Duiven (VTA Nederland: direct aan de A12, regio Arnhem, Doesburg, Doetinchem, Winterswijk en Zevenaar);
  • Leusden (VCM Leusden: regio Utrecht, Amersfoort, Zeist, Soest).

Vanuit deze locaties worden alle trainingen verzorgd, met uitzondering van de opleidingen heftruck, reachtruck, vorkheftruck, elektrische pallettruck (EPT), stapelaar en meeneemheftruck: deze kunt u alleen in de trainingshal te Duiven volgen. Kijk voor de actuele trainingsdata en -locaties bij de cursusagenda.

In veel gevallen kunnen wij desgewenst een training op locatie geven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Subsidie

Wist u dat SOOB (www.soobsubsidiepunt.nl), het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Transport en Logistiek, het volgen van opleidingen en trainingen stimuleert door het verstrekken van subsidies? Wij informeren u er graag over.

Veiligheidsadvies

Naast trainingen biedt VTA Nederland advies om de veiligheid binnen uw organisatie te vergroten. Met een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) brengen we voor u de actuele situatie in kaart, en we voorzien u van een gedegen Plan van Aanpak. Benieuwd naar wat we op dit gebied voor u kunnen betekenen? Kijk dan op onze Advies-pagina.