skip to Main Content

Door deel te nemen aan de trainingen op het gebied van intern transport van VTA Nederland zorgt u voor een geoliede organisatie waarin het interne transport op rolletjes loopt. Tijdens deze cursussen leert u hoe u op de juiste wijze omgaat met uw interne transportmiddel. Kennis, behendigheid en veiligheid gaan daarbij hand in hand. Onze trainingen op het gebied van intern transport zorgen ervoor dat u een waardevolle bijdrage levert aan de werkomstandigheden van uw bedrijf.

Heeft u training nodig op het gebied van intern transport?

Lever een logistieke bijdrage aan uw bedrijf met onze trainingen over intern transport

Om de interne logistiek op de juiste wijze uit voeren, heeft u kennis nodig van veel verschillende zaken. Deze komen allemaal voorbij tijdens onze trainingen voor intern transport. Als bedrijfsveiligheidsexperts leiden wij u op, zodat u beschikt over alle relevante kennis en kunde die u nodig heeft om uw interne transporttaken op de juiste wijze uit te voeren. Denk hierbij aan kennis over de besturing van interne voertuigen, over voertuiginspectie en over beladingscapaciteiten. Met de hulp van onze trainingen op het gebied van intern transport kan uw bedrijf rekenen op uw expertise over bijvoorbeeld de reachtruck, de stapelaar. Ook kan rekent uw bedrijf op uw werk met de hoogbouwtruck.

Intern transport vraagt om een logistiek medewerker met kennis van zaken

Goede logistiek reikt verder dan trainingen over intern transport. Uw klant wil immers een optimale dienstverlening en een goederenlevering zonder manco’s en schade. Hierbij vervult de logistiek medewerker een doorslaggevende rol. Een rol die hij of zij optimaal kan vervullen met scholing door VTA Nederland uit Duiven, bij Arnhem. Daarnaast bieden wij ook andere trainingen over intern transport aan zoals cursussen over de reachtruck. Ook kunnen wij u helpen met onze EPT-trainingen.

Benader ons voor uw logistiek- en veiligheidstrainingen

VTA Nederland dé specialist in veiligheidstrainingen en advies. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons uitgebreid aanbod trainingen. Daarnaast vertellen wij u graag of u in aanmerking komt voor subsidies of informeren wij u over uw mogelijkheden bij cursusvarianten. Bekijk ondertussen ook de mogelijkheden uit ons veiligheidsaanbod, zoals onze VCA-cursus. Daarnaast kunnen wij uw explosieveiligheidsdocument verzorgen.