skip to Main Content

Heftruckcursussen

Op onze ruime trainingslocatie in Duiven bieden wij diverse Heftruckcursussen aan: 1- en 2-daagse opleidingen en een e-learningvariant. Tijdens deze cursussen leert u hoe u veilig kunt werken met de Heftruck.

Varianten

  1. SOOB|STL: er zijn branchespecifieke subsidies mogelijk via SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Transport en Logistiek. Wij vertellen u graag hoe u hiervan gebruik kunt maken bij het volgen van de variant STL Veiligheidscertificaat Heftruck (telt ook mee voor de Code 95).
  2. Code 95: volgt u de Heftruckcursus of de opfriscursus (Herhaling) om uw (na)scholingsuren voor de Code 95 te behalen, dan volstaat een basiscursus of herhalingscursus Heftruck. U ontvangt een Veiligheidscertificaat Heftruck van VTA Nederland.
  3. Maatwerk: u wilt veilig kunnen werken met de Heftruck, maar hebt al enige kennis, of u hebt juist extra aandacht nodig. Dan verzorgen wij graag een training op maat, in uw tempo. U ontvangt een Veiligheidscertificaat Heftruck van VTA Nederland.
  4. E-learning: de Heftruckcursus is ook als e-learning beschikbaar voor het behalen van het STL Veiligheidscertificaat Heftruck en telt mee voor de Code 95. Voor meer informatie kijkt u bij E-learning STL Veiligheidscertificaat Heftruck.

Schrijf u online in voor een van onze Heftruckcursussen (willekeurig welke, maar wel op de door u gewenste dag). Wij nemen binnen 2 dagen telefonisch contact met u op om de gewenste variant te bespreken. Daarna wordt uw inschrijving ingedeeld in de juiste rubriek en het juiste niveau (1 of 2 dagen).

Tevens kunnen wij de Heftruckcursussen in combinatie met de cursus Meeneemheftruck aanbieden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.