skip to Main Content

Volg de beste cursus over gevaarlijke stoffen in Nederland. Training is een essentiële factor voor elke organisatie waarin sprake is van werken met en het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Ons bedrijf uit Duiven, bij Arnhem, leert u om te gaan met alle regelgeving waar u zich in Nederland aan dient te houden. Op deze manier levert u een belangrijke bijdrage aan uw bedrijfsveiligheid en beschermt u het milieu.

Volg onze cursus gevaarlijke stoffen en leer de regelgeving in Nederland

Gevaarlijke stoffen en opleiding: een onlosmakelijke combinatie. Vanuit wet- en regelgeving hebt u immers verschillende verplichtingen, waaraan u als organisatie moet voldoen om veilig te kunnen opereren. De wettelijke grond voor deze verplichting is te vinden in hoofdstuk 1.3 van het ADR, waarin de noodzaak voor het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen is vastgelegd. Het is belangrijk dat de werkzaamheden zo min mogelijk belastend zijn en geen risico vormen voor mens en milieu. Daarom leert u tijdens onze cursus op het gebied van gevaarlijke stoffen alles wat u moet weten om in Nederland op een verantwoorde manier uw bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Het is daarnaast mogelijk om uzelf nog verder op te leiden tot volwaardig veiligheidsadviseur gevaarlijke stoffen.

Gevaarlijke Stoffen: van ADR tot PGS 15

Bij het werken met bijvoorbeeld explosiegevaarlijke of licht ontvlambare stoffen, staan veiligheid en deskundigheid voorop. Met de cursussen van VTA Nederland bent u voorzien van up-to-date kennis, waarmee u veilig aan de slag kunt! Van ADR Basis tot en met ADR Veiligheidsadviseur Wegvervoer. Maar ook ondersteuning op het gebied van PGS 15 en GHS kunnen wij voor u verzorgen. Wellicht hebt u ook behoefte aan een explosieveiligheidsdocument als u met gevaarlijke stoffen werkt.

Neem contact met ons op voor verdere uitleg over de cursus

Wilt u de cursus gevaarlijke stoffen in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving volgen? Neem dan op korte termijn contact met ons op, bijvoorbeeld als u meer wilt weten over de ATEX. VTA Nederland is expert op het gebied van bedrijfsveiligheid en trainingen. Daarom kunnen we u helpen met een cursus over gevaarlijke stoffen, maar ook heel andere leerwegen aanbieden uit ons aanbod. Zie bijvoorbeeld onze VCA-cursussen voor beroepschauffeurs. Wij staan klaar om u te adviseren. Bel naar 0263705068. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@VTA-nl.nl.