skip to Main Content

Een cursus VCA in combinatie met de Code 95

Een VCA-cursus in combinatie met de code 95 in Nederland

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende trainingen op het gebied van Veilig Werken, ook uw VCA-cursus in Nederland. De VCA is een programma dat bestaat om veiligheid en gezonde werkomstandigheden te waarborgen. De VCA is ontstaan door veilheidspunten en eisen uit verschillende branches te bundelen in een pragmatisch overzicht. Het behalen van een VCA-cursus geeft in Nederland duidelijk aan dat u als werkgever of werknemer begaan bent met mens en milieu.

Veiligheid in verschillende branches met een VCA-cursus in Nederland

Het behalen van een VCA-cursus wordt in Nederland veel gevraagd in verschillende branches zoals de werktuigbouwkunde en de civiele techniek. Als u een VCA-cursus volgt in de logistieke sector van Nederland, bestaat de kans dat u hiermee een bijdrage levert voor uw Code 95. Bij VTA Nederland uit Duiven, dicht bij Arnhem, tellen de cursus VCA Basis en de cursus VCA-VOL hiervoor mee. Deze cursussen zijn bij ons aangegeven met: Code 95. U zult deze code bijvoorbeeld vermeld zien staan bij onze reachtruck-cursus. Als u geïnteresseerd bent in andere veiligheidscursussen, overweeg dan onze eendaagse BHV-cursus. Daarnaast assisteren wij u graag bij het opstellen van uw explosieveiligheidsdocumentdienst.

Vind uw VCA-cursus met Code 95

Selecteer in het menu de ééndaagse VCA-training van uw keuze. Door op ‘Naar Code 95’ te klikken, keert u vanaf de cursuspagina weer terug in het keuzemenu van het complete cursusaanbod voor de Code 95. Voor alle trainingen op het gebied van Veilig Werken – met en zonder Code 95-label – kijkt u bij Veilig Werken.

Neem contact met ons op en stel uw vragen

Wij moedigen u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen als u uw VCA-cursus bij ons in Nederland wilt volgen. Wij vertellen u graag meer over de inhoud van deze cursus. Daarnaast kunnen we u als expert bij bedrijfsveiligheid inlichten of de Code 95 voor uw cursus meetelt. Neem contact met ons op door te bellen naar 0263705068. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@VTA-nl.nl.