skip to Main Content

Een VCA-cursus in combinatie met code 95 in Nederland

Bij VTA Nederland uit Duiven kunt u een VCA-cursus in Nederland volgen. De VCA is een programma dat bestaat om veiligheid en gezonde werkomstandigheden te waarborgen. De VCA is ontstaan door veilheidspunten en eisen uit verschillende branches te bundelen in een pragmatisch overzicht. Het behalen van een VCA-cursus geeft duidelijk aan dat u als werkgever of werknemer begaan bent met mens en milieu in Nederland.

Bent u interesse in een VCA cursus in Nederland?

Veiligheid in verschillende branches met een VCA-cursus in Nederland

Het behalen van een VCA-cursus wordt in Nederland veel gevraagd in verschillende branches zoals de werktuigbouwkunde en de civiele techniek. Als u een VCA-cursus volgt in de logistieke sector van Nederland, bestaat de kans dat u hiermee een bijdrage levert voor uw Code 95. Bij ons tellen de cursus VCA Basis en de cursus VCA-VOL hiervoor mee. Deze cursussen zijn bij ons aangegeven met: Code 95. U zult deze code bijvoorbeeld vermeld zien staan bij onze reachtruckcursus. Als u geïnteresseerd bent in andere veiligheidscursussen, overweeg dan onze eendaagse bhv-cursus. Daarnaast assisteren wij u graag bij het opstellen van uw explosieveiligheidsdocumentdienst.

Vind uw VCA-cursus met Code 95

Selecteer in het menu de ééndaagse VCA-cursus in Nederland naar keuze. Door op ‘Naar Code 95’ te klikken, keert u vanaf de cursuspagina weer terug in het keuzemenu van het complete cursusaanbod voor de Code 95. Voor alle trainingen – met en zonder Code 95-label – kijkt u bij Veilig Werken.

Meld u aan voor deze cursus

Meld u vandaag aan wanneer u bij ons in Nederland een VCA-cursus wilt volgen. Bekijk onze beschikbare cursusdata en kies een moment dat het beste bij uw schema past. Daarnaast kunnen we u als expert bij bedrijfsveiligheid inlichten of de Code 95 voor uw cursus meetelt. Dit is vooral relevant voor professionals in de transportsector die hun beroepskwalificaties up-to-date moeten houden.