skip to Main Content

Herhaling van cursussen in de sector logistiek

Home » Herhaling cursussen sector logistiek
Variantmogelijkheden
Incompanycursussen
Veiligheidsadvies

Als uw certificering afloopt, is het voor u vaak noodzakelijk om op herhaling te gaan en opnieuw cursussen te volgen die relevant zijn voor de sector logistiek. Vaak is het behalen van uw oude certificering maar voor bepaalde tijd geldig en moet u uzelf opnieuw bewijzen. Dit heeft meerdere redenen. U laat tijdens de herhaling van uw cursussen zien dat u nog steeds beschikt over de juiste kennis en kunde die noodzakelijk zijn in de sector logistiek. Ook raakt u tijdens deze herhalingscursussen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vereisten.

Meer informatie over cursussen in de sector logistiek?

Ga op herhaling en kies een van onze cursussen voor de logistieke sector

VTA Nederland uit Duiven, in regio Arnhem, stelt u in staat uw hele werkende leven te leren. Het is bij ons mogelijk deel te nemen aan de herhaling van cursussen in de sector logistiek. Als expert Bedrijfsveiligheid brengen wij uw kennis weer helemaal op peil, terwijl u opnieuw uw vaardigheden en kennis demonstreert. U kunt bij ons op herhaling van cursussen in de sector logistiek, om uw certificering te verlengen. Daarnaast tellen sommige herhalingscursussen mee voor uw Code 95. Wij bieden voor beroepschauffeurs nog meer Code 95-cursussen aan zoals:

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van veiligheidstrainingen en advies. Als uw bedrijf explosierisico’s kent, helpen wij u met onze ATEX-cursussen. Daarnaast kunnen wij uw explosieveiligheidsdocument opstellen. Stel uw vragen over ons aanbod en onze diensten door het contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar als u belt naar 0263705068. U e-mailt ons via info@VTA-nl.nl.