skip to Main Content

Cursus Veilig Hijsen

Home » Cursus Veilig Hijsen
Variantmogelijkheden
Incompanycursussen
Advies op maat

Bij VTA Nederland uit Duiven bieden we de cursus veilig hijsen aan, speciaal ontworpen voor professionals in de bouw, logistiek en industrie die regelmatig met hijsapparatuur werken. Of u nu een beginner bent of uw vaardigheden wilt opfrissen, deze cursus biedt u de kennis om veiligheidsrisico’s te minimaliseren en efficiëntie op de werkvloer te maximaliseren.

Geïnteresseerd in een cursus veilig hijsen?

Leer alles over hijstechnieken dankzij onze cursus Veilig Hijsen

Wij bieden een diversiteit aan veiligheidstrainingen aan, waaronder de cursus Veilig Hijsen, die alle belangrijke aspecten van veilig werken behandelen. In de cursus veilig hijsen leert u over de juiste selectie van hijsmiddelen en het berekenen van lasten, maar ook hoe u veiligheidsinspecties uitvoert en storingen herkent en rapporteert. U krijgt praktische instructies over het correct aanslaan en verplaatsen van lasten, met aandacht voor zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden. Wilt u daarnaast ook uw vaardigheden verbeteren in heffen? Dan bieden wij ook reachtruckcursussen aan.

Bekijk de beschikbare data en meld u aan

Onze bedrijfsveiligheidsexperts staan klaar om u alle benodigde informatie te verstrekken tijdens de cursus Veilig Hijsen. Bekijk onze cursusdata en kies het moment dat het beste bij uw schema past. Meld u vandaag nog aan en zorg ervoor dat u up-to-date bent met de nieuwste veiligheidsstandaarden.