skip to Main Content

Cursus veilig werken met transportmiddel

Home » Cursus veilig werken met transportmiddel
Variantmogelijkheden
Incompanycursussen
Advies op maat

Bij VTA Nederland uit Duiven bieden we u de cursus veilig werken met transportmiddel aan. Deze cursus is belangrijk voor iedereen die regelmatig transportmiddelen gebruikt en streeft naar een veiligere werkomgeving. Of u nu ervaring heeft of nieuw bent in het vakgebied, onze training versterkt uw kennis en vaardigheden op het gebied van veilig werken.

Geïnteresseerd in een cursus veilig werken met transport?

Cursus veilig werken met transportmiddel om uw kennis te vergroten

Onze cursus veilig werken met transportmiddel is slechts één van de vele veiligheidstrainingen die wij aanbieden. In deze specifieke cursus leert u over de risico’s en veiligheidsmaatregelen die komen kijken bij het gebruik van diverse transportmiddelen. U leert alles over ergonomie, het voorkomen van ongevallen en het correct reageren in noodsituaties. Daarnaast behandelt de cursus onderdelen die nodig zijn voor een VCA-certificatie, wat van belang is voor veiligheidsmanagement in diverse industrieën. Voor chauffeurs is deze cursus ook een uitstekende manier om te voldoen aan de bijscholingseisen van Code 95.

Bekijk de beschikbare data en meld u aan

Tijdens de cursus veilig werken met een transportmiddel leren onze bedrijfsveiligheidsexperts u alles wat u moet weten. Bekijk online de beschikbare cursusdata en kies een moment waarop u de cursus kunt volgen. Meld u aan en vergroot uw bewustzijn van veiligheidsprocedures en draag bij aan een cultuur van veiligheid binnen uw organisatie.