skip to Main Content

De bhv-cursus van VTA Nederland uit Duiven leidt u in één dag op tot bedrijfshulpverlener. In deze rol bent u in staat om bij een ongeval of calamiteiten eerste hulp te verlenen. Na de bhv-cursus bent u in staat de juiste ondersteuning of verzorging te bieden tot het moment dat de hulpverleningsdiensten arriveren.

Wenst u deel te nemen aan een ééndaagse BHV-cursus?

Inhoud van de bhv-cursus voor bedrijfshulpverlening die geldig is in Nederland

Op inhoudelijk gebied leert u tijdens deze bhv-cursus in Nederland alles wat u moet weten om goed te kunnen functioneren als bedrijfshulpverlener. U leert onder andere over:

  • Beginnende brand beperken en bestrijden
  • Ontruiming begeleiden
  • Eerste hulp verlenen bij ongevallen en/of stoornissen in de vitale functies
  • Reanimatie en gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED)
  • Brandbestrijding en preventie

Duur van de bhv-cursus

Onze bhv-cursus in Nederland duurt in totaal zeven uur en is daardoor na één dag voltooid. Tijdens deze cursus leert u wat nodig is om in het geval van nood en bij ongevallen de juiste hulp te bieden. U bedrijf zal zich met een gerust hart kunnen focussen of zijn kerntaken als u aanwezig bent. Na het voltooien van de bhv-cursus kunt u mensen en organisaties in heel Nederland helpen.

Examen en bhv-certificaat

De bhv-cursus wordt afgesloten met een interne toets door VTA Nederland. Bij goed gevolg ontvangt u een certificaat met een geldigheidsduur van één jaar. Kijk voor actuele trainingsdata en -locaties onze cursusagenda. Op verzoek en bij voldoende ruimte en deelnemers kunnen wij de cursus incompany verzorgen.

De locatie van de bhv-cursus in Nederland

  • VTA Nederland, Duiven (regio Arnhem, Doesburg, Doetinchem, Winterswijk en Zevenaar). Komt u uit een ander deel van Nederland? Ook dan bereikt u ons gemakkelijk met onze directe ligging aan de A12.
  • VCM Leusden, Leusden (regio Utrecht, Amersfoort, Zeist, Soest).

Bhv-cursusvariaties en gerelateerde cursussen

Van deze veiligheidstraining kunnen wij ook een lightversie of maatwerkvariant aanbieden. Het is dus mogelijk om voor een iets minder intensieve cursus te kiezen of voor een cursus die past bij uw mogelijkheden en beschikbaarheid. Daarnaast bieden wij verschillende gerelateerde cursussen op het gebied van veiligheid, zoals onze algemene cursus over gevaarlijke stoffen. Nog specifieker bieden wij cursussen aan als u veiligheidsadviseur op het gebied van gevaarlijke stoffen wilt worden in de logistieke sector.

Meld u aan voor deze cursus

Meld u aan als u geïnteresseerd bent in het volgen van een bhv-cursus (bedrijfshulpverlening) om een gecertificeerd bedrijfshulpverlener in Nederland te worden. Onze cursus wordt gegeven door ervaren bedrijfsveiligheidsexperts die diepgaande kennis en praktische vaardigheden bieden op het gebied van eerste hulp, brandbestrijding en evacuatieprocedures.