skip to Main Content

ADR cursus: hoofdstuk 1.3 bewustwording

Home » ADR 1.3 bewustwording
Variantmogelijkheden
Incompanycursussen
Veiligheidsadvies

Leer bij VTA Nederland uit Duiven in de omgeving van Arnhem alles over ADR hoofdstuk 1.3 over bewustwording! Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren, moeten in het bezit zijn van een ADR-certificaat. Daarnaast moeten werknemers die niet zelf werkzaam zijn als chauffeur, maar wel nauw betrokken zijn bij het logistieke vervoer van gevaarlijke stoffen een cursus volgen naar de richtlijnen van het ADR.

Meer informatie over een ADR-1.3-bewustwording?
  • Breng uzelf op de hoogte van het ADR tijdens uw cursus over hoofdstuk 1.3 over bewustwording

    De cursus die u nodig hebt als u werkt in de vervoerssector van gevaarlijke stoffen levert u een ADR-certificering op, die is gebaseerd op hoofdstuk 1.3 over bewustwording. Tijdens deze cursus leert u omgaan met de gevaarlijke stoffen die vervoerd worden. Specifiek leert u alles over de risico’s die dit met zich meebrengt en waar u op moet letten in relatie tot úw taken. Hierover leert u op diepgaande wijze tijdens onze ADR-cursus van hoofdstuk 1.3, die gaat over bewustwording bij gevaarlijke stoffen. Door deze cursus bij te wonen, kunt u weer aan de slag met uw werkzaamheden. VTA Nederland biedt u hiernaast ook andere cursussen over gevaarlijke stoffen aan. Zie daarnaast ook onze cursussen over explosieveiligheid, zoals onze ATEX-cursussen. Ook kunnen wij uw explosieveiligheidsdocument opstellen.

Neem contact met ons op voor uw cursus

Is het voor u noodzakelijk om de ADR-cursus over hoofdstuk 1.3 over bewustwording te volgen? Kies dan voor de leerzame diensten van ons bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfsveiligheidstrainingen en -advies. Bekijk ook de andere mogelijkheden uit ons aanbod, zoals onze VCA-cursussen. Voor meer informatie over ons zijn wij voor u bereikbaar. Bel naar 0263705068 of stuur een e-mail naar info@VTA-nl.nl.