skip to Main Content
Bedrijfsveiligheid Advies & Training

Bedrijfsveiligheidsadvies en veiligheidstraining: VTA Nederland

Bedrijfsveiligheid op nummer 1

De bedrijfsveiligheidsexperts van VTA Nederland uit Duiven zorgen er samen u voor dat de mensen binnen uw organisatie veilig hun werk kunnen doen. Wij bieden trainingen, workshops en advies op maat, en spelen daarbij in op de behoeften van uw specifieke organisatie. Dit met het doel om de veiligheidscultuur binnen uw organisatie te versterken en risico’s tot een minimum te beperken.

Bedrijfsveiligheidsadvies en -training onder één dak

Veiligheid Training & Advies Nederland: de naam is wellicht nieuw voor u, maar onze kennis en ervaring in veiligheidsadvies en veiligheidstrainingen strekt zich uit over meer dan 25 jaar! Dat komt door de bundeling van de veiligheidsexpertise van de bedrijven EurAtex, Projectbureau Opleiding & Advies en VCM Leusden. Samen werken zij onder de vlag VTA Nederland, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare, complete en optimale dienstverlening. Graag scheppen wij samen met u de juiste voorwaarden voor een veilige werkomgeving.

Cursussen, certificeringen en adviesmogelijkheden

Profiteer van ons brede aanbod cursussen, trainingen en e-learnings waarvoor u zich kunt aanmelden. Vrijwel alle facetten van bedrijfsveiligheid worden door ons behandeld. We leiden u bijvoorbeeld op als veiligheidsadviseur op het gebied van gevaarlijke stoffen, preventiemedewerker of heftruckchauffeur. Verschillende cursussen tellen mee voor de Code 95 voor beroepschauffeurs. Onze VCA-cursussen en ADR-cursussen zijn hier goede voorbeelden van.

We vervullen onze rol als bedrijfsveiligheidsadviseur op onder meer de gebieden:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!