skip to Main Content

Trainingen op logistiek gebied

Home » trainingen logistiek gebied
Variantmogelijkheden
Incompanycursussen
Veiligheidsadvies

Voor al uw trainingen op logistiek gebied helpt VTA Nederland u graag verder. Wij beschikken over een breed aanbod cursussen die relevant en interessant zijn voor iedere professional die werkzaam is in de logistieke sector. Als u onze cursussen doorloopt, ontvangt u de juiste kwalificering en certificering die u nodig hebt om uw werkzaamheden correct uit te voeren.

Meer informatie over trainingen op logistiek gebied?

Ontwikkel uzelf met trainingen op logistiek gebied

Als professional ontwikkelt u uzelf tegenwoordig uw hele carrière. Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw ontwikkeling te ondersteunen met trainingen op onze locatie in Duiven, in de omgeving van Arnhem. Na het volgen van onze cursussen voelt u zich een nog bekwamere werknemer en kunt u gepast trots zijn op uw rijvaardigheden. Ons aanbod aan trainingen op logistiek gebied geeft u tientallen verschillende opties. U kunt kiezen voor logistieke cursussen in verschillende categorieën als:

Het is bij VTA Nederland vaak mogelijk om cursussen incompany te volgen. Dat wil zeggen dat u onder bepaalde omstandigheden deel kunt nemen aan trainingen die wij op uw eigen locatie organiseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op deze manier de ADR-training Basis te halen.

Neem contact met ons op voor uw logistieke trainingen

Benader ons als u uw logistieke trainingen op uw eigen locatie wilt volgen. Wij kunnen dit voor u faciliteren bij genoeg ruimte en deelnemers. Ook als u een VCA-cursus wilt doorlopen, moedigen wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn namelijk expert in bedrijfsveiligheid én trainingen op logistiek gebied. Wij zijn bereikbaar per telefoon als u belt naar 0263705068 of stuur een e-mail naar info@VTA-nl.nl. Na een gesprek organiseren wij uw logistieke trainingen op locatie of stellen we uw explosieveiligheidsdocument op.