skip to Main Content

Nieuwe opleidingen bij VTA Nederland

01-02-2023 Als aanbieder van hoogwaardige en praktische opleidingen werkt VTA Nederland continu aan het ontwikkelen van nieuwe cursussen. Het verheugt ons u te kunnen melden dat ons cursusaanbod onlangs is uitgebreid met vier nieuwe trainingen, waarbij u kennis en vaardigheden opdoet om zo veilig mogelijk te kunnen werken.

Met de trainingen van VTA Nederland verhoogt u de veiligheid binnen uw organisatie. Veel trainingen zorgen er bovendien voor dat u in compliance bent met bepaalde wet- en regelgeving, zoals onze Code 95- en ADR-trainingen.

Leren op onze trainingslocaties, incompany of via e-learning

Het ruime cursusaanbod bestaat uit trainingen die vaak zowel op onze trainingslocaties gegeven worden als incompany. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende e-learnings, waar flexibiliteit, kennis en optimale vaardigheden hand in hand gaan. Aan ons aanbod zijn onlangs de volgende trainingen toegevoegd:

Deze nieuwe trainingen kunt u zowel op onze trainingslocatie in Leusden als op onze trainingslocatie in Duiven volgen.

Veiligheidsadvies

Naast trainingen biedt VTA Nederland ook advies en ondersteuning op het gebied van veiligheid binnen uw organisatie, onder meer op de gebieden: explosieveiligheid, machineveiligheid, werken met gevaarlijke stoffen en ATEX-certificering. Neem voor meer informatie over trainingen of advies contact met ons op via info@VTA-nl.nl of bel met 026 – 370 50 68. U kunt natuurlijk ook onze website raadplegen: vta-nederland.com.