skip to Main Content

ATEX-cursussen in Nederland

Home » ATEX-cursussen Nederland
Variantmogelijkheden
Incompanycursussen
Veiligheidsadvies

ATEX-cursussen zijn in Nederland bedoeld voor bedrijven en werknemers die werken met stoffen of materialen, waarvan een explosierisico uitgaat. Deze cursussen zijn door VTA-Nederland, uit regio Arnhem, als expert op het gebied van bedrijfsveiligheid dan ook opgenomen in het cursusaanbod. Het volgen van ATEX-cursussen stelt u als werknemer in staat de veiligheid van uw collega’s, uw bedrijf en het milieu te waarborgen. Op deze manier zorgt u ervoor dat er zorgeloos wordt gewerkt op uw werkvloer, zonder explosierisico.

Meer informatie over een ATEX-cursus?

ATEX-cursussen volg je in Nederland bij ons bedrijf

VTA Nederland is uw beste keuze als u op zoek bent naar een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsveiligheidstrainingen en advies. Wij beschikken over de bevoegdheden om de certificeringen die u nodig heeft om veilig te werken, toe te wijzen. U behaalt deze certificeringen door een keuze te maken uit ons brede aanbod bedrijfsveiligheidstrainingen. Hier vindt u onder andere onze ATEX-cursussen in Nederland, maar ook andere soorten trainingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze trainingen over intern transport. Als u ATEX-cursussen bij ons volgt, helpen wij u graag met het opstellen van uw explosieveiligheidsdocument dat in Nederland verplicht is voor bedrijven met explosierisico.

Vraag extra informatie bij ons aan over ons aanbod

Wij beschikken over een heel divers trainingsaanbod, waaruit u kunt kiezen. Uiteraard vindt u hier uw ATEX-cursussen in Nederland, bij ons in Duiven. Ook kunt u trainingen op logistiek gebied volgen, zoals onze VCA-cursussen. Het is zelfs mogelijk te leren over de veiligheid van uw eigen persoon door middel van onze trainingen over fysieke belasting. Wij vertellen u graag meer over ons en het aanbod. Daarnaast bespreken we met u welke cursussen voor u relevant zijn. Neem daarom contact met ons op door te bellen naar 0263705068 of door een e-mail te sturen naar info@VTA-nl.nl.