skip to Main Content

Corona update

COVID-19 (het Coronavirus) heeft Nederland inmiddels flink in zijn greep. Uiteraard spelen wij hier als VTA Nederland op in door de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en hun gezin, klanten, partners en iedereen om ons heen te waarborgen. Uiteraard verliezen wij de continuïteit van onze klanten daarbij niet uit het oog.
Doordat CBR tot 31 maart aanstaande alle geplande examens en de mogelijkheid tot registreren van Code95 nascholingscursussen heeft stopgezet, hebben wij onze trainingen zoals ADR en een aantal nascholingstrainingen moeten annuleren. Cursisten en opdrachtgevers zijn hierover persoonlijk geïnformeerd.
Onze intern transporttrainingen doen we in kleine groepen en deze blijven we, ook in deze tijd, op onze locatie in Duiven voor u verzorgen. Uiteraard met inachtneming van de maatregelen zoals aangegeven door RIVM betreffende bijvoorbeeld hygiëne en aanbevolen afstanden tussen personen. Wij verwachten ook van de cursisten hierin een volwassen en verantwoordelijke houding.
De werkplekken zijn op dit moment zo ingericht dat onze advisering op Arbo-gebied onverminderd doorgang kan vinden en onze specialisten staan u graag te woord. Interne en externe afspraken vinden, waar mogelijk, virtueel plaats. Wanneer dat niet mogelijk is, worden de afspraken op een later moment opnieuw ingepland. Wij nemen persoonlijk contact met u op om een passende oplossing te vinden voor de reeds gemaakte afspraken.
We doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te blijven en zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van de situatie. Wanneer wij verdere maatregelen moeten treffen, informeren wij u hier direct over. Daarnaast staat op onze website de laatste informatie hieromtrent.

Samen staan we sterk en hebben we Oog voor Veiligheid!

Met vriendelijke groet,
Erik Nieuwenhuis en Nico Sterk
Directie